Herroepingsrecht

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd(mits de volledige order wordt geretourneerd). Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@plotterenzo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is bij deze producten, zijn ze niet retourneerbaar.

Hou er rekening mee dat Plotterenzo zich het recht voorbehoudt om de staat van uw geretourneerde product, (bijv. snijplotters en persen) te beoordelen en restockkosten in rekening te brengen van maximaal 25% van de aankoopprijs van het product. Dit wordt verrekend met uw retourbedrag. In de meeste gevallen wordt afgezien van deze potentiële voorraadtoeslag, mits uw product als ongeopend / ongebruikt wordt geretourneerd. Voor geretourneerde producten die zijn geopend / gebruikt (zelfs "zacht gebruik" of "eenmalig gebruik") zijn dergelijke kosten van toepassing. Door uw product terug te sturen, gaat u ermee akkoord dat u deze voorwaarden begrijpt en ermee akkoord gaat.

b. Maatwerk producten. Afgesneden producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u gekozen specificatie gemaakt ofwel gesneden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na betaling definitief.
c. Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. Die snel kunnen bederven of verouderen;
f. Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. Voor losse kranten en tijdschriften;
h. Voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
i.  Speciaal bestelde producten. Speciaal bestelde producten (aangegeven in de categorie waarvan u besteld zoals textielproducten) of (producten die bij het bestellen in nabestelling staan) die u via deze webwinkel koopt worden voor u speciaal besteld/aangeschaft en vallen niet onder ons standaard assortiment. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Garantie

Op snijplotters en persen geven wij recht van retour, indien het aan de hardware van de machine ligt, zonder constatering, dat het is ontstaan door het (foutieve) gebruik ervan. Zie ook punt a hierboven.

Indien er geconstateerd wordt, dat het defect is ontstaan door foutief gebruik, geven wij geen geld retour en valt dit niet onder garantie. Ook geven wij geen garantie op problemen ontstaan door de software. Software problemen dienen rechtstreeks gecommuniceerd te worden met de support afdelingen van de fabrikant van de plotters.

Identiteit ondernemer

Plotterenzo
Beatrixlaan 22
6165 CX Geleen

 

Retouradres voor artikelen:

Plotterenzo  t.a.v. Phaedra Raven-Penz
Beatrixlaan 22
6165 CX Geleen

info@plotterenzo.nl
06-45899864

KVK: 61093882
BTW nr: NL001203806B40

Hier vindt u het herroepingsformulier:

https://cdn.myonlinestore.eu/94ad4541-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_2_RETOURFORMULIER.pdf?t=1706713758

 

© 2018 - 2024 Plotterenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel